One de musical spektakel

vacature

BtB ACCOUNTMANAGER

One de musical One de musical

VACATURE

ONE de Musical zoekt een creatieve

BtB Account Manager
Freelance/ZZP – 16 uur per week
Sluitingsdatum: 1 februari

 

Sensationeel. Zo laat ‘ONE de Musical’ zich het beste omschrijven. Een prachtig liefdesverhaal dat zich afspeelt in de Egyptische oudheid en dat vertaald is naar de moderne tijd. Het publiek bevindt zich midden in de actie, omgeven door ledschermen vanaf het toneel tot diep in de zaal. Naast een geweldige Cast en fantastische muziek spelen de LED-walls en surround sound een grote rol.
We noemen het niet voor niets het eerste LEDBOX Theater van de wereld.

Voor deze bijzondere theaterproductie zijn we op zoek naar een

CREATIEVE BtB ACCOUNT MANAGER

16 uur per week 

Als BtB accountmanager heb je vele uitdagingen. Ticket sales in de entertainmentindustrie is in deze periode tenslotte niet gemakkelijk. Bedrijven kunnen niet veel samendoen, ook al zouden ze willen. Hoe verleid je ze toch om nu alvast na te denken over een leuke personeelsactie in de zomer? Hoe creëer je awareness bij verschillende branches? Wat kunnen we doen voor de zorgsector? Hoe organiseer je dit allemaal? En hoe voer je het uit!
Het wordt jouw taak om een unieke aanpak te bedenken en er ook uitvoering aan te geven. Samen met ons Marketing & PR team.

Functiedoel en verantwoordelijkheid

Als BtB Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de kaartverkoop aan bedrijven, groepen, verenigingen en andere organisaties en het ontwikkelen van speciale arrangementen voor deze groepen.

Samen met ons Marketing & PR team is jouw doel om ONE de Musical onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen en de hoogst mogelijke omzet te realiseren.

Je legt verantwoording af aan de producent.

Je belangrijkste focus in de komende periode is:

  • Het analyseren van de markt, inventariseren van de meest in aanmerking komende branches en bedrijven en het opstellen van een strategisch en operationeel accountplan.
  • Verzorgen van (koude) acquisitie, door het benaderen van potentiële klanten en het geven van presentaties.
  • Bedenken van actuele verkoopacties, aanbiedingen, joint promotions, speciale arrangementen.
  • Opbouwen van de relatie met klanten mede door het uitvoeren en begeleiden van acties.
  • Contactpersoon voor consumenten ticketskanalen zoals Touch Promotions e.a.
  • Voeren van een gedegen administratie (inboeken tickets en allotments, mailcorrespondentie, contracten, facturen en offertes) en bijhouden van eigen overzichten.

Je hebt hiervoor wel een paar eigenschappen nodig, zoals: lef, overtuigingskracht, geloof in jezelf en in ons product, ondernemersgeest, empathie en energie. En daarnaast ook een opleidingsniveau en een uitstraling dat passend is bij deze functie. Ervaring en het meebrengen van een eigen netwerk is pré.

Een hele leuke job in een nieuw theater productiebedrijf (start-up) met een producent, die de ambitie heeft om na succes in Nederland ook naar het buitenland te gaan

We bieden je een tijdelijk contract per direct voor 3 tot 6 maanden met een mogelijkheid van verlenging. De vrijheid dit ook vanuit huis te doen. De functie kan in deeltijd of als ZZP’er worden ingevuld. Salaris in overleg, op basis van ervaring.

Interesse?
Direct aanmelden kan via een mail aan Peter van Eick, HR-manager hr@onethemusical.com
Graag ontvangen we z.s.m. je CV en een korte motivatie. Reageren z.s.m. en uiterlijk voor 1 februari a.s. Gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats.

Solliciteer
One de musical One de musical
faded-bg