AUDITIEOPROEP

 

Een totaalbeleving die het publiek onderdompelt in een nooit eerder vertoond visueel avontuur.

 

ONE

de musical

 

ONE is het verhaal van volmaakte liefde en éénheid tussen twee mensen. Het verhaal waarin de kracht schuilt van datgene dat wij allen graag willen geloven: de liefde overwint te allen tijde en daar kan zelfs de dood geen spelbreker zijn.

ONE is een nieuwe, originele musical die op een revolutionaire manier wordt gebracht en fundamenteel verschilt van alle andere musicals. 

Het publiek is niet slechts toeschouwer, maar bevindt zich in het centrum van de actie, omgeven door toneel en bewegende beelden.

UPDATE: We hebben heel veel aanmeldingen voor de diverse rollen binnengekregen en daar zijn we heel erg blij mee. We zoeken ook vocalisten met een pop benadering, die een stevige popsong uit bijvoorbeeld “We will Rock You” niet ontwijken. Zorg dat je met een ingestuurde song jouw stembereik en de mogelijkheden van je stem goed kan laten horen. Houd je vooral niet in want ‘we only want the real thing’

 

AMON: (speelleeftijd 18 - 26)

Arbeider aan de piramide. Een rebelse, goed uiziende, sociaal ingestelde jongeman die zijn jeugdliefde terugvindt (sleutelfiguur).

 

MIRA: (speelleeftijd 18 - 26)

De dochter van Cheops. Ze is zachtaardig, impulsief en heeft een sprookjes-achtig uiterlijk. Ze houdt van haar vader, maar voelt zich uiteindelijk door hem verraden. Kan daarom ook flink van zich afbijten.

 

CHEOPS: (speelleeftijd 40 - 60)

De koning die leefde in de 4e dynastie (circa 2570-2450 v.C.). Hij is statig, fors en straalt overwicht uit. Een wijze, gevoelige man, maar ook een man die niets ontzag om zijn opdracht te kunnen verwezenlijken. Keihard en zacht tegelijk.

 

HEMIOENOE: (speelleeftijd 35 - 55)

De vizier van de koning. Een man met een mysterieus uiterlijk. Hij is egocentrisch, zelfingenomen en simuleert helderziend te zijn. Hij wil meer macht en heeft er alles voor over om zijn doel te bereiken. Een strijder die kosten wat het kost zijn doel bereikt.

 

PANEB: (speelleeftijd - eind twintig)

De schurkachtige neef van Amon en (geheime) rechterhand van Hemioenoe. Een corpulent figuur met een grof, onverzorgd uiterlijk. Hij is onberekenbaar en labiel.

 

HOTEP: (speelleeftijd 20 - 30)

Arbeider aan de piramide en vriend van Amon. Hij is een rechtschapen, maar ook driftig persoon die zijn vriend steunt waar nodig is.

Aanmelden voor de audities kan per e-mail

 casting@onethemusical.com

We verzoeken je een Engelstalige C.V. te uploaden van max. 2 pagina’s, .pdf-formaat, voorzien van een foto in op de 1e pagina. Aanmelding voor de audities kan uitsluitend als je in bezit bent van een relevante opleiding en/of werkervaring. Gezien de beperkte auditietijd zal er na aanmelding een voorselectie plaats vinden voor uitnodiging.

 

De uiterste aanmeldingsdatum is 31 januari 2021. De audities vinden plaats in de week van 15 februari 2021. Kandidaten dienen vanaf 11 oktober beschikbaar te zijn. De première staat gepland op eind november 2021. (Genoemde data zijn onder voorbehoud i.v.m. de geldende gezondheidsmaatregelen.)

 

Het ensemble wordt op een latere datum gecast.

Deadline: 31 januari 2021