UPDATE: De voorstellingen t/m 25 januari zijn helaas gecanceld. Heb jij tickets voor ONE gekocht, dan word je z.s.m per mail geïnformeerd. We vragen je deze informatie af te wachten. 

CORONA UPDATE

Juist nu zijn wij ONE

Wij spelen door! Weliswaar voor een beperkte groep bezoekers per voorstelling en extra veilig volgens de corona maatregelen.

  • Elke vrijdag, zaterdag en zondag spelen we de matinee voorstelling om 13.30 uur. op 1,5 meter afstand. 
  • OOK IN DE KERSTVAKANTIE kun je ONE de musical met je familie op meerdere dagen veilig in de middag bezoeken!

 

  • Alle avondvoorstellingen komen voorlopig helaas te vervallen.
  • Heeft u al kaarten gekocht voor een voorstelling tussen 29 november en 19 december dan ontvangt u zo spoedig mogelijk persoonlijk een bericht per mail van Eventim.

Wij leven altijd nauwkeurig de meest recente maatregelen van het RIVM na, zodat onze gasten zorgeloos en veilig van het spektakel ONE de musical kunnen genieten. Vanaf 28 november is naast het gebruik van de corona toegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en een mondkapje verplicht in het theater. Het mondkapje mag af als u op stoel heeft plaatsgenomen . Bij de FAQ vindt u antwoorden op de meeste gestelde vragen

Wij verzoeken u vriendelijk om geen contact met ONE de musical en/of Eventim op te nemen, maar de mail met de afhandeling van reeds geboekte kaarten af te wachten. Houd u de site en uw mail in de gaten.

Love. Always.

ONE

One de musical liefde
One de musical One de musical