HET VERHAAL

EEN LIEFDE ZONDER EINDE

ONE vertelt het hartstochtelijke verhaal van Amon een arbeider aan de piramide en prinses Mira; een onmogelijke liefde die zich door niets of niemand laat stoppen en waar zelfs de dood geen spelbreker is.

 

Love. Always.

 

LEES VERDER

One de musical One de musical One de musical
One de musical

Trailer

BELEEF HET ZELF

BOEK TICKETS

Love. Always.

HARTSTOCHT, VERRAAD EN MYSTERIE

ONE is ook het verhaal van een volk dat tot het uiterste wordt gedreven en uiteindelijk in opstand komt tegen haar machthebbers. En ONE is het verhaal van vizier Hemioenoe die zich verliest in zijn honger naar macht en maar een manier ziet om zijn doel te bereiken: trouwen met de dochter van -de naamgever aan het meest tot de verbeelding sprekende bouwwerk ooit in de geschiedenis van de mensheid: De Grote Piramide- Koning Cheops.
Cheops is verantwoordelijk voor dit meest tot de verbeelding sprekende monument op aarde en hij stelt alles op alles om zijn opdracht, zijn droom te kunnen verwezenlijken en daar uiteindelijk de hoogst mogelijke prijs voor betaalt die een God op aarde kan betalen…

 

BOEK TICKETS

SPEKTAKEL

ONE IS MEER DAN EEN GEWELDIGE MUSICAL!

Hoewel ONE zeer innovatief is, blijft de voorstelling in de kern een geweldige musical die liefhebbers van dit genre op hun wenken bedient. De sfeer is meeslepend, theatraal en vooral zeer indrukwekkend. Intense ballads, bombastische orkestraties en uptempo nummers wisselen elkaar voortdurend af waardoor ONE vanaf de eerste noten de harten van het publiek raakt.