UPDATE: De voorstellingen t/m 25 januari zijn helaas gecanceld. Heb jij tickets voor ONE gekocht, dan word je z.s.m per mail geïnformeerd. We vragen je deze informatie af te wachten. 

HET VERHAAL

ECHTE LIEFDE OVERWINT

ONE vertelt het hartstochtelijke verhaal van Amon, een stoere arbeider aan de piramide en prinses Mira, een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt.

ONE is het verhaal over een verboden liefde

die zich door niets of niemand laat stoppen.

 

Love. Always.

 

LEES VERDER

One de musical One de musical One de musical
One de musical

Trailer

Beleef het zelf!

BOEK TICKETS

Love. Always.

HARTSTOCHT, VERRAAD EN MYSTERIE

ONE is ook het verhaal van een volk dat tot het uiterste wordt gedreven en uiteindelijk in opstand komt tegen haar machthebbers. En ONE is het verhaal van de meedogenloze vizier Hemioenoe die zich verliest in zijn honger naar macht en maar een manier ziet om zijn doel te bereiken: trouwen met de dochter van Koning Cheops: prinses Mira.
Cheops is verantwoordelijk voor het meest tot de verbeelding sprekende monument op aarde, de Grote Piramide, en hij stelt alles op alles om zijn opdracht, zijn droom te kunnen verwezenlijken en daar uiteindelijk de hoogst mogelijke prijs voor betaalt die een God op aarde kan betalen…

 

BOEK TICKETS
One de musical One de musical

ONE IS MEER DAN EEN SPECTACULAIRE MUSICAL

Hoewel ONE zeer innovatief is, blijft de voorstelling in de kern een geweldige musical die liefhebbers van dit genre op hun wenken bedient. De sfeer is meeslepend, theatraal en vooral zeer indrukwekkend. Intense ballads, indrukwekkende orkestraties en uptempo nummers wisselen elkaar voortdurend af waardoor ONE vanaf de eerste noten de harten
van het publiek raakt.