Vacature

SPONSOR & PARTNERSHIP ACCOUNT MANAGER

ONE de Musical zoekt een Sponsor & Partnership Account Manager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geen | circa 24-32 uur per week

Sensationeel. Zo laat de nieuwe musical ‘ONE’ zich het beste omschrijven. Het publiek bevindt zich midden in het verhaal en de actie, omgeven door bewegende LED-schermen, vanaf het toneel tot diep in de zaal. Naast een geweldige CAST spelen videoprojectie, LED-effecten en surround sound een grote rol.

De show wordt volledig nieuw ontwikkeld door ONE NL met als Creative Director Bart Doerfler uit Las Vegas. ‘ONE’ gaat op 28 november 2021 in première in het theater van Studio’s Aalsmeer.

Deze bijzondere theater-entertainment-productie is een goede basis voor de samenwerking met ondernemende en innovatieve bedrijven. Voor een samenwerking met sponsoren en/of partners die mee kunnen genieten van het verwachte succes. Daarvan zijn we overtuigd.

Om deze bedrijven te vinden en ze te overtuigen zijn we op zoek naar een inventieve Sponsor & Partnership Accountmanager.

We hebben geen vast takenpakket, maar wel het bovengenoemde doel. Hoe je het doet? Dat is aan jou!

Je hebt hiervoor wel een paar eigenschappen nodig, zoals: lef, overtuigingskracht, geloof in jezelf en in ons product, ondernemersgeest, empathie en energie. En daarnaast ook een opleidingsniveau en een uitstraling dat passend is bij deze functie. Ervaring en het meebrengen van een eigen netwerk is pré.

We bieden je de vrijheid dit ook vanuit huis te doen. De functie kan in deeltijd of als ZZP’er worden ingevuld. Salaris/vergoeding in overleg, op basis van ervaring.

Solliciteer
One de musical One de musical