UPDATE: De voorstellingen t/m 25 januari zijn helaas gecanceld. Heb jij tickets voor ONE gekocht, dan word je z.s.m per mail geïnformeerd. We vragen je deze informatie af te wachten. 

ARRANGEMENTEN

GROEPEN & ZAKELIJK

Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt ONE een uniek event op maat voor uw relaties, familie of personeel.
Wij nemen de gehele organisatie uit handen en
verzorgen een hartverwarmende ervaring voor u en uw gasten.

 

Voor gezelschappen tot 14 personen staat de MB KoningsKamer tot uw beschikking.
In deze intieme, VIP-box-sfeer kunt u met uw gasten genieten van een fantastische show en heerlijke culinaire arrangementen.

One de musical One de musical

GROEPSARRANGEMENT

WAT HAD U IN GEDACHTEN?

Bedrijfs- of  groepsarrangementen kunnen we geheel naar uw wens samenstellen.

Al naar gelang uw wensen kunt u uw arrangement samenstellen van fingerfood tot majestueus. Of breid de avond uit en kies voor ons “all inclusive-arrangement” met een meet&greet. Uiteraard denken wij graag met u mee en maken wij voor u een voorstel-op-maat.

VIP-ARRANGEMENT

WELKOM IN DE KONINGSKAMER

 De MB KoningsKamer biedt uitgelezen mogelijkheden voor allerlei speciale gelegenheden waarbij vanaf de VIP-ontvangst alles met u is afgestemd. Verras uw gasten bijvoorbeeld met een toegespitste thema-avond.
U komt binnen over de rode loper en betreedt de immense Foyer. Bij de VIP-garderobe wordt u door een van onze hosts ontvangen, die u de verdere avond begeleidt. U krijgt een welkomstdrankje en geniet van het door u samengestelde diner, in het restaurant of in de KoningsKamer. Daarna wordt u naar uw plaatsen begeleid om de verdere avond en de geweldige show te beleven.

CONTACT

MOGEN WIJ U ADVISEREN?

Neem contact op met Margriet om alle mogelijkheden en opties te bespreken; wij staan klaar om u een onvergetelijke, spectaculaire musicalshow te laten ervaren.

CONTACT ARRANGEMENTEN