HET VERHAAL

Er kan er maar één de ware zijn: ONE

Het verhaal over verraad en bedrog, passie en eeuwige liefde.
Alles of niks.
Dit is ONE.

One de musical
One de musical

Trailer

BELEEF HET ZELF

BOEK TICKETS

ALLES OF NIKS

AMON & MIRA

Het hiërogliefenschrift, de Farao’s, de Goden, Koningen en Koninginnen. De gevechten, banvloeken en magie. De Nijl weet het allemaal.
Er is maar één Egypte, er is maar één Nijl.

Is er ook maar één leven? Nee, voor Egyptenaren is sterven niet het einde van het leven. De overledenen worden opnieuw geboren om eeuwig voort te leven in het hiernamaals.

In dit land, Egypte, waar dat wat echt is, nooit verdwijnt, woont AMON. Hij is een harde werker. Een echte stoere kerel van het puurste soort. Loyaal aan zijn vrienden en zijn land. Amon werkt als sleper aan de grootste piramide voor koning Cheops in Egypte. Hij is krachtig en sterk, vecht tegen onrecht en bedrog en is solidair met zijn familie. Maar is dat andersom ook zo? Of is er maar één zoals hij?

MIRA is de bloedmooie dochter van koning Cheops. Ze is puur, slim en oprecht. Een frisse wervelwind in het paleis. Mira is niet alleen een prinses, ze ziet er ook uit om door een ringetje te halen. Als ze door de zalen van het paleis loopt, is het net alsof haar voeten de vloer niet raken. Ze zweeft op volmaakte elegantie. Er is er maar één zoals zij.

Deze twee lijken voor elkaar geboren. Ze kennen elkaar al vanaf hun vroegste jeugd. Samen speelden ze in de tuin van de koning. Amon krijgt nu als bouwer van de piramide alle respect van de mensen om hem heen, maar een relatie met de prinses? Kan dat wel in het oude land van de Nijl, waar rangen en standen niet door elkaar lopen? Een arbeider die als sleper aan de piramide van de Koning werkt en een prinses die met een gouden lepel in haar mond geboren is?

BOEK TICKETS
Mira Amon one de musical
One de musical

Het verhaal

VAN MIRA & AMON

CHEOPS & HEMIOENOE

In het Egypte van 2570 voor Christus is koning CHEOPS de ultieme man met aanzien. Een God op Aarde. Zijn droom? De realisatie van de grootste piramide ooit. Na de bouw zal de piramide zich sluiten en pas openen als Cheops gestorven is zodat hij in de mooiste piramide eeuwige rust kan vinden. Hiermee zal zijn roem en aanzien letterlijk voor altijd en eeuwig boven iedereen uitstijgen. Een God onder de goden. Cheops’ wil is wet. Hij is statig, fors en straalt overwicht uit. Zijn volk doet wat hij wil. Cheops is een wijze, gevoelige man, maar is hij wijs genoeg om de waarheid te zien? Mira houdt van haar vader, hem kan ze vertrouwen…er is één maar een zoals hij. Toch?

Het lijkt een sprookje van mythische proporties, maar schijn bedriegt. Jaloezie en hebzucht maken dat zelfs koningen verblind raken door loze beloftes. Van HEMIOENOE bijvoorbeeld, de vizier van de Koning. Is hij wel de ziener die hij zegt te zijn? Brengt zijn blik het land nog meer voorspoed en een einde aan de enorme voedsel schaarste? Of is het andersom? En brengt hij een oplossing voor een probleem dat hij zelf veroorzaakt?

Is er sprake van liefde of wil Hemioenoe trouwen met de prinses om zo dichtbij de troon te zitten en nog meer macht te vergaren? Zal prinses Mira met de hulp van PANEB, de sluwe neef van Amon, uiteindelijk toch voor hem vallen? Het is verleidelijk…er is er immers maar één die als een echte ziener in de toekomst kan kijken …

Eén waarheid, één eindeloze liefde: ONE

Laat u meenemen terug in de tijd met dr. WILMA NORTH, de gedreven, ietwat onhandige archeoloog die door koning Cheops wordt meegenomen terug in de tijd.

Terug naar heel lang geleden, naar het land waar de dood de liefde niet in de weg staat.

Eén waarheid, één eindeloze liefde: ONE
Egypte wacht op u…

Boek je ticket
One de musical
One de musical
One de musical
faded-bg