Recensies

One de musical

⭐⭐⭐⭐

We hebben zoveel mooie reacties en recensies ontvangen.

Hieronder een greep uit de recensies en reacties op Google en Facebook.

 

Boek je ticket

Recensies

TELEGRAAF   ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Meeslepende complete musical over liefde, macht en keuzes maken.
Visueel sterke show met geweldige zangers en goede acteurs”

 

THEATER PARADIJS ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

ONE de Musical is een voorstelling die betovert en verwondert.
Je wordt met de minuut dieper het verhaal ingezogen en de zangkwaliteiten zijn gewoon heel goed”

Lees hier de hele recensie.

 

ILOVETHEATER  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Ik heb vanaf de eerste minuut genoten! De zang is fenomenaal en diverse power ballads hebben me omvergeblazen, Qua spel en zang is alles zuiver en puur.
De voorstelling zit vol dans, acrobatiek en speelt zich af in een schitterend decor dat constant wisselt”

Lees hier de hele recensie.

 

Ook via de mail krijgen we erg enthousiaste reactie

Mariska van der Kolck ⭐⭐⭐⭐⭐

De Musical ONE is niet alleen een meeslepend verhaal maar tevens een theater sensatie zowel voor het Oog, Oor en de beleving. Dit alles in een kleurrijk decor, één groot spektakel voor het hele gezin.

 

M.Helsloot ⭐⭐⭐⭐⭐

“Net terug van jullie voorstelling en mijn complimenten voor iedereen. Wat een enorme goede energie sturen jullie de zaal in. Fantastisch!!!!”

 

En in diverse blogs kun je de ook reacties van bezoekers lezen

Feelgood family & Lifestyle blog –  Olivette 

We keken onze ogen uit bij deze innovatieve musical die zeer meeslepend en indrukwekkend is neergezet. Mijn dochter vond de Egyptische prinsessen het allermooist en mijn zoontje vond de slechterik toch wel heel slecht en gemeen. Het plot deed ze nadenken en we spraken er nog lang over na in de auto. Dit was toch wel een hele liefdevolle avond en ook nog eens leerzaam voor de kids. 

reis-liefde.nl

Een waar familiespektakel! De voorstelling is een unieke combinatie door het gebruik van bewegende beelden en decor en stunts verzorgd door professionele free-runners en luchtacrobaten waardoor je soms gewoon niet weet waar je moet kijken. Dochter blijft maar wijzen naar alles wat ze ziet en slaakt een kreetje als ze iemand een indrukwekkende salto ziet maken, wat de mensen om ons heen dan weer schattig vinden 😉

Blog4mama

One is een unieke familievoorstelling en zeker een aanrader om met het gezin heen te gaanMet waanzinnige muziek, dans, acrobatiek, zang en freerunners kom je ogen te kort. Soms kon ik alleen maar naar Sjors kijken om te zien hoe zij zat te genieten en mee zat te swingen op de up tempo nummers. Je werd even helemaal meegenomen in het fantastische verhaal. 

Reviews van het publiek na de voorstelling

Reviews via Google

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐
Marjolein Marcus wij zijn naar ONE de Musical geweest in studio Aalsmeer! Een musical, ja, maar dan net even anders. Met prachtige zang en dans en mooie LED-decors. Wat een spectaculaire musical op hoog niveau . Mocht je nog een kaartje willen bemachtigen dan zou ik dat zeker aanraden het is echt de moeite waard.

⭐⭐⭐⭐⭐
vera riem een spektakel. Nog nooit zoiets gezien. Ik vond de cast erg sterk. En de dansers maakten het stuk echt af. Prachtige muziek. Mooie liedjes. Ik ga zeker nog een keer.

⭐⭐⭐⭐⭐
jaans brab voor de 2e keer naar de musical geweest. Weer nieuwe dingen ontdekt. Wat een cast en Loes Bettonviel was geweldig als Mira: een dijk van een stem!! Een aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐
Vivian Drenth ONE overtrof mijn stoutste verwachtingen. Magie en Musical op het hoogste niveau! Een écht spektakel!

Bekijk hier alle Google reacties of vul zelf je review op Google in.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐
Patricia vD musical, goede cast en zang ook echt sterk. Vooral de koning en zijn dochter sprongen er voor mij uit, Wij hebben ervan genoten!

⭐⭐⭐⭐⭐
Soraya Ros naar de middag matinee van one de musical geweest. Super genoten van mooie en goede zang, muziek en dans . De cast is geweldig enthousiast en vol energie. Mooi liefdesverhaal . Leuke middag in mooi theater. Bij binnenkomst wordt je meteen meegenomen in het Egypte van lang geleden 😊

⭐⭐⭐⭐⭐
w po heb ik genoten samen met mijn dochter van dit prachtige spektakel. Je kwam oren en ogen tekort. Prachtige zang en dans. Een echte aanrader👏🏻

 

Reviews via Facebook

Reviews van het publiek na de voorstelling

faded-bg